Albirea Dintilor in Cabinetul Stomatologic

Tratamentul de albire a dintilor face parte din cosmetica dentara. Daca aveti orice fel de teama de tratamentele stomatologice, tratamentu de albire a dintilor este cel mai usor tratament stomatologic, este complet lipsit de durere, si nu ofera vre-un disconfort pe parcursul procedurii.

Albirea dintilor este o modalitate foarte eficienta si foarte simpla de iluminare a culorii dintilor, fara ai afecta. Un tratamentul de albire a dintilor nu poate schimba culoarea reala a dintilor, dar poate imbunatati considerabil culoarea existenta.

Este necesara albirea dintilor?

Fumatul, consumul de cafea, ceai, vin rosu, anumite medicamente si ingredientele naturale şi artificiale din alimente provoca decolorarea dintilor.

Daca va doriti un zabmet deosebit, cu un aspect stralucitor, pentru intalnirile de afaceri, pentru evenimente speciale, sau pur si simplu va doriti o stare de sanatate buna si o incredere mai mare in dvs, atunci tratamentul de albire dinti este cel mai important tratament dentar pentru dvs.

Majoritatea pacientilor observa o senzatie de improspatare, intinerire si incredere, dupa tratamentul de albire a dintilor in cabinetul nostru stomatologic prin stergerea efectelor de imbatranire, fumat si alimentatie.

Metode recomandate de albire a dintilor ?

Cea mai obisnuita si ieftina metoda de albire a dintilor este abirea dintilor la domiciliu prin folosirea unor gutiere si a unui gel de albire.

Medicul dentist va lua o amprenta a danturii dvs astfel incat gutiera sa se potriveasca perfect, si vă va instrui cum sa aplicatii gelul de albire. Tratamentul dureaza aproximativ 2 saptamani si gelul trebuie pastrat pe dinti cateva ore in fiecare zi, de obicei pe timp de noapte, sau alternativ, 2-3 ore in timpul zilei.

Metoda cea mai eficienta si rapida este albirea dintilor in cabinet cu lampa. Metoda de albire a dintilor cu lampa a devenit populara deoarece se obtin rezultate bune intr-un timp scurt si este fiabila si sigura. Aceasta este considerata cea mai sigura procedura de cosmetica dentara care da satisfactie deplina pacientilor. Albirea dintilor cu lapma necesita prezenta in cabinetul stomatologic intre 15 minute si maxim 1 ora.

Rezultatele tratamentului de albire dinti

Marea majoritate a pacientilor sunt foarte mutumiti de rezultatele obtinute de echipa noastra. Rezutatele unui tratament de albire a dintilor pot varia in functie de nuanta originala a dintilor. Dar cu un tratament mai indelungat obtinem intodeuna un zambet de care veti fi foarte multumit. Pentru rezultate foarte bune va recomandam albirea dintilor in cabinet, astfel incat medicul stomatolog sa va poata oferii cele ma bune conditii.

Efectul albirii dintilor dureaza aproximativ 2 ani, dar cu o vizita anuala in cabinetul stomatologic, aceasta perioada se poate prelungii.

Albirea dintilor cu pasta de dinti sau alte kituri

Exista foarte multe paste de dinti, pe care le puteti cumpara. Desi acestea nu afecteaza culoarea naturala a dintilor, acestea pot fi eficiente in eliminarea culorii neplacute a dintilor in timp.

Nu va recomandam nici un fel de "kit de albire a dintilor" pe care il gasiti in magazine. Orice produs cumparat in magazin va contine doar o cantitate mica de peroxid de hidrogen, insuficient pentru a obtine o diferenta semnificativa in incercarea de albire a dintilor.