Clinica de Lux Rodenta

Rodenta se caracterizeaza printr-un serviciu de lux, fiecare detaliu de natura medicala fiind important in rezolvarea unei probleme medicale specifice. Clinica este dispusa intr-o locatie ultracentrala si va ofera acces facil din orice zona a capitalei, sediul din zona Pache Protopopescu intampinandu-va intr-o maniera prietenoasa.

Dotarile sunt extrem de importante in vederea prestarii unor servicii cu adevarat calitative iar clinica Rodenta nu face rabat de la acest aspect, drept pentru care vi se pun la dispozitie numai putin de trei cabinete stomatologice, o sectie de radiologie dentara, doua sali de asteptare amenajate pentru a va imprima o stare de liniste, o sala de operatii cat si camere post-operatorii sau de sterilizare. De asemenea, discutam doar despre medici stomatologi cu o vasta experienta in domeniu care utilizeaza cea mai noua tehnologie de pe piata, riscurile unei interventii nereusite fiind minime.

Pentru consultatii si/sau tratamente in regim de urgenta, va asteptam in sediul nostru din Pache Protopopescu nr. 15, et. 1 sector 2, Bucureşti.

share

Vizitat de 1743 ori, 2 Vizite azi

Adauga un review

Rate this by clicking a star below: