Despre noi

Despre cabinetele stomatologice din RomaniaCabinetStomatologic.org este un catalog online dedicat domeniului stomatologic, zi de zi fiind listate si verificate clinicile si cabinetele stomatologice din principalele orase ale tarii. Daca inceputul acestui proiect a coincis cu listarea celor mai bune clinici stomatologice din Bucuresti si imprejurimi, succesul planurilor noastre si vizibila necesitate a vizitatorilor nostri din alte locatii ale tarii de a gasi un dentist de calitate ne-a impins catre popularea categoriilor si cu alte servicii conexe.

In momentul de fata va oferim o lista destul de variata de cabinete stomatologice care sunt impartite in functie de oras si serviciile oferite, alaturi de medicii din Bucuresti fiind inclusi specialisti din Timisoara, Arad, Cluj, Brasov sau Constanta. Aveti la indemana detalii complete despre serviciile de stomatologie oferite de fiecare clinica sau cabinet, cat si date de contact care va ofera posibilitatea de a rezerva online un consult de specialitate sau chiar o sedinta de tratament.

Sunteti o clinica sau un cabinet stomatologic? Promovati-va serviciile!

Am putea spune ca serviciile noastre se indreapta in doua directii, una dintre acestea fiind insusi posibilitatea ca dvs, proprietarii sau reprezentantii unui cabinet de stomatologie, sa va promovati serviciile intr-o maniera facila si corecta. Spunem corecta pentru ca listarea dvs ajunge in vizorul a cateva zeci de mii de potentiali clienti, serviciile stomatologice fiind printre cele mai vanate din Romania. Lunar atragem un numar tot mai ridicat de vizitatori care se pot transforma foarte usor in clientii dvs, plata unui abonament oferindu-va prilejul sa va afisati in mod corect serviciile.

Sunteti un pacient? Apelati cu incredere la unul dintre cabinetele stomatologice listate!

Cea de-a doua latura a catalogului nostru este dedicata potentialilor pacienti, cateva zeci de mii de cereri fiind adresate lunar catre clinicile pe care le afisam. Am pus intotdeauna pret pe calitatea serviciilor, atat in ceea ce priveste relatia cu dvs cat mai ales in ceea ce priveste serviciile pe care clinicile listate le ofera. Triem constant baza de date si incercam pe tot posibilul sa va indreptam atentia doar catre servicii de stomatologie cu adevarat profesionale. Alegand una dintre clinicile listate de noi, aveti posibilitatea sa alegeti tarife preferentiale si sa beneficiati de interventii prompte, rapide si de calitate.